Cum să ne folosim magazinul

1. Adăugați lucrările de artă așa cum doriți în coș.
2. Vizualizați coșul (este mai sus cu numărul total și numărul de produse), printre toate cupoanele pe care le aveți.
3. Finalizați achiziția.
4. Salvați datele pentru a fi un client pe site. Mai sus, selectați “Aveți un cupon?” Și introduceți codul cuponului de mai sus Selectați „Faceți comandă” “Plătiți cu PayPal sau cu cardul (Paypal nu este obligatoriu să cumpărați, numai card de debit sau de credit).
5. Veți primi linkul dvs. pentru a descărca comenzile.

Notă: probabil că cărțile din magazin nu sunt traduse în spaniolă și am făcut-o pentru tine în viața ta creștină. Plătesc pentru generarea de fonduri pentru menținerea acestui site pe Internet. Încă pe blogul din stânga, am pus lucrări noi gratuit. Este interzis să descărcați module premium (de vânzare) de pe Internet sau să le partajați. Cei cu familii care locuiesc în aceeași casă sub același acoperiș pot fi achiziționate sau mai multe decât computerele lor (laptopuri, birouri etc.) Fără probleme.

Notă:
În prezent, achizițiile din magazinul nostru sunt donații către departamentul nostru. O apreciez
Cu aceste donații, vom plăti costurile pentru a pune acest site online.
Puteți face o donație către David Cox direct din achiziție din magazinul nostru. Utilizați hyperlinkul de mai jos pentru a face o donație prin Paypal. Acceptați carduri de credit și debit prin Paypal și puteți modifica moneda țării dvs.

paypal.me/davidcoxmex

Pentru întrebări și comentarii, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail direct la [email protected].