McGee Satan Cine este

McGee Satan Cine este opt capitole de McGee (BIOLA și Dallas Seminary, dar intrat ca ministru presbiterian vezi wikipedia.org) îl descrie pe Satan. Capitole: Îngeri, Două clase, caracterul lui Satana, originea lui Satana, ce a făcut el? Influența sa în cosmos, influența sa în bătălia spirituală și a câștigat războiul.

Conținutul lui McGee Satan Cine este

1. Introducere
2. Îngeri: două feluri
3. Persoana lui Satana
4. Originea lui Satana
5. Ce ai făcut?
6. Influența sa asupra cosmosului
7. Influența sa asupra războiului spiritual
8. Câștigă războiul

Descărcați: mcgee-Satana ce este.rom.gbk

Mai multe lucrări despre Satana

    Îngeri: Două clase

    În primul rând, ar trebui să observăm că îngerii sunt împărțiți în două clase, cei care sunt ascultători de Dumnezeu și cei care aparțin satanei. Ni se dă această distincție în Rev. 12: 7:

    Și războiul a izbucnit în cer: Mihail și îngerii săi s-au luptat cu balaurul; iar balaurul și îngerii lui s-au luptat.
    Deci avem aici îngeri buni și îngeri răi, în comparație cu îngerii și îngerii lui Satana. Și îl vedem pe Mihail, care este numit arhanghel (Judg 1: 9). Eu personal cred că există alți arhangheli, dar din câte știm, sfinții îngeri sunt sub comanda lui Mihail. Observați în Apocalipsa 12 că Mihail și îngerii săi au luptat. El se opune lui Satana. Evident, Satana era un arhanghel și, când s-a răzvrătit împotriva lui Dumnezeu, unii îngeri răi i-au alăturat. Unele dintre ele sunt deja rezervate în lanțuri pentru proces:

    Și îngerii care nu și-au păstrat propria stăpânire, ci și-au lăsat propria lor ședere, el le-a rezervat în lanțuri veșnice sub întuneric pentru judecata zilei celei mari. (Judecătorii 1: 6)

    Alții dintre ei sunt numiți demoni, care se ocupă de treburile lui Satana. Ele nu au fost încă judecate. De ce a făcut Dumnezeu această distincție, am crezut eu. Presupun că există grade de responsabilitate, chiar și în rândul îngerilor și, prin urmare, responsabilitatea este cea care a făcut imposibil ca unii să aibă vreo ieșire. Sunt rezervate în lanțuri.

    Libro: Descendencia para Dios

    En este libro, exploramos el propósito de Dios en la pro-creación de hijos, y esto es que Dios quiere Una Descendencia para Dios.

    Tabla de Contenido

    Introducción. 3
    I. Capítulo 1: El propósito de hacer un hogar. 3
    II. Capítulo 2: La importancia de la pareja unida. 6
    III. Capítulo 3: El niño necio. 11
    IV. Capítulo 4: El amor nos obliga a disciplinar. 15
    V. Capítulo 5: Responsabilidades de los padres hacia sus hijos. 17
    VI. Capítulo 6: Honrar a tus padres. 24
    VII. Capítulo 7: La disciplina del niño. 26
    VIII. Índice de Textos Bíblicos. 32

    Leer el libro en línea (y descargarla aquí): Descendencia para Dios

    Author: Pastor David Cox

    Deja un comentario